Bhalu

In juli 2017 opende Bhalu de deuren op Bloemerstraat 95! Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en een lichte avondmaaltijden. Ook is het een Yogastudio voor meditatie – en yogasessies. In dit nieuwe concept staan gezondheid en duurzaamheid centraal. De drijvende krachten achter Bhalu zijn Kees Bruijns & Christiaan Roest.

Yoga, food & drinks

De herinrichting van de Bloemerstraat en het streven van Blossom om ondernemers binnen het thema ontwerp, productie en verkoop naar de straat te halen, heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuze voor de Bloemerstraat! Binnenkort zullen Kees en Christiaan in het kader van een mix & matchsessie hun toelichting geven op het concept en de kansen die zij in de straat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s