Pizza café DESEM geopend!

Op 17 november opende Pizza café DESEM haar deuren! Wanneer je bij DESEM binnenstapt valt je oog vrijwel meteen op iemand die deeg staat te kneden. Bloem verstuift en bodems worden gevormd. Er staat een grote pan tomatensaus en vlees wordt in dunne plakken gesneden. Niet te missen is de geur van de grote houtoven!

Je ervaring wordt compleet gemaakt met het eten dat wordt geserveerd. Op de wisselende menukaart bieden de jonge ondernemers verschillend belegde zuurdesempizza’s aan, met daarbij een rits aan kleine simpele gerechtjes. Bestel bij je pizza een huisgemaakte fris of een van de eigenwijze wijnen en bieren van de kaart.

Benieuwd naar het actuele menu? Check dan de Facebook of Instagram pagina van Pizza cafe DESEM. Rechtstreeks naar de Facebookpagina van DESEM!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: